افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

خبر خوش برای پرستاران

خبر خوش برای پرستاران معاون برنامه ریزی مدیریت و توسعه منابع بیمه سلامت از واریز مبلغ هزار میلیارد تومان به حساب دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد؛ به این ترتیب، بدهی سازمان بیمه سلامت در سال ۹۸ به ۳ ماه می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۳۷
به گزارش راهبرد معاصر؛ شاهرخ رامزی  درباره هزینه کرد بیمه سلامت در زمینه درمان مبتلایان به کرونا اظهار کرد: نمی‌توانم بگویم هزینه تمام شده برای درمان بیماران کرونایی در بیمه سلامت به صورت تفکیک شده از سایر بیماران چه قدر است، زیرا بیماران مبتلا به کرونا نیز جزئی از بیماران سازمان بیمه سلامت هستند و اسنادشان نیز در چارچوب اسناد بیمارستانی به دست ما می‌رسد و هزینه آن‌ها پرداخت می‌شود.
 
 
وی افزود: به طور کلی از اسفند ماه ۹۸ که کرونا در کشور شیوع یافت تا حدود بیستم فروردین ماه که اوج مرحله اول این اپیدمی بود، مبلغی بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پول بابت خدمتی که از مؤسسات طرف قرارداد بیمه سلامت دریافت شد، شارژ کردیم.
 
 
رامزی در پاسخ به این سؤال که هزینه درمان هر بیمار مبتلا به کرونا برای بیمه سلامت چقدر است، تصریح کرد: بر اساس آن چه وزارت بهداشت اعلام کرده، میانگین هزینه هر بیمار بستری در بخش‌های عادی بیمارستان‌ها ۲.۵ میلیون تومان است که ۹۰ درصد از هزینه‌های دارو‌ها و خدماتی که تحت پوشش بیمه سلامت است و به بیماران بستری ارائه می‌شود، توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.
 
 
معاون برنامه ریزی مدیریت و توسعه منابع بیمه سلامت گفت: روز شنبه، یک هزار میلیارد تومان به بیمارستان‌های دانشگاهی اعتبار تزریق کرده ایم که بر اساس دستور سازمان برنامه و بودجه مقرر شده است این مبلغ بابت پرداخت کارانه پرستاران هزینه شود و به نوعی از زحمات پرستاران عزیز تقدیر و تشکر خواهد شد.
 
 
طاهر موهبتی، سرپرست سازمان بیمه سلامت نیز درباره واریز مبلغ یک هزار میلیارد تومان به حساب دانشگاه‌های علوم پزشکی تصریح کرد: به این ترتیب، بدهی سازمان بیمه سلامت در سال ۹۸ به ۳ ماه می‌رسد و ۷۰ درصد از مطالبات خرداد ماه ۹۹ نیز پرداخت خواهد شد؛ این مبالغ در قالب مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از سازمان بیمه سلامت تا روز شنبه به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود./ تسنیم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار